Speciaal voor onze particuliere klanten hebben wij hieronder de meest gestelde vragen beschreven.

Bezorging

Wat is de levertijd?

Bestellingen die geplaatst van Maandag tot en met vrijdag voor 15:00, worden dezelfde dag verzonden met PostNL.

Wat zijn de verzendkosten?

Bij bestellingen onder de €50,- rekenen wij binnen Nederland €5,99 verzendkosten en naar België €8,99. Bij het uitchecken ziet u precies welke kosten er worden gerekend. Bestellingen boven de €50,- worden gratis verzonden.

Is er ook gratis verzending?

Alle bestelling boven de €50,- naar Nederland en België worden gratis verzonden.

Producten

Welke folie is geschikt voor particulier gebruik?

De Non reflective series zijn uitermate geschikt voor particulier gebruik. Deze series zijn niet alleen kleurstabiel maar ook perfect vervormbaar en makkelijk in gebruik.

Is de folie geschikt voor elke auto?

Onze folies zijn uitermate geschikt voor alle autoruiten.

Welke lichtdoorlatenheid moet ik kiezen?

Bij lichtdoorlatendheid bedoelen we het over het percentage licht wat doorgelaten wordt door de folie van buiten naar binnen. 5% is het donkerst (limousine) en 70% laat het meeste licht door.

Zijn alle tinten legaal voor de achterportieren en achterruit?

In Nederland geldt dat het voor achterruiten niet uitmaakt hoe donker de ruiten zijn zolang er 2 buitenspiegels aanwezig zijn.

Wat is een legale tint voor de voorportieren en voorruit?

Ruiten van voorportieren en de voorruit moet minimaal 55% licht door laten. Dit betekent dat 70% lichtdoorlatendheid uitermate geschikt is om de voorportieren en voor-ruit mee te tinten en zo meer contrast met de achterkant te creëren

Welke tools moet ik gebruiken?

Bent u een particuliere klant en wilt u uw eigen ruiten blinderen? Dan is de tool startkit een zeer handige en betaalbare oplossing! Toch iets professioneler aanpakken? Zorg dan voor goede rakels en een goed breekmes.

Kan ik de folie ook op de ruiten van mijn woning plakken?

De folies kunnen ook eventueel voor woningruiten gebruikt worden met normaal dubbel glas. Folies kunnen niet zomaar aan de binnenkant van HR glas worden geplakt, dit kan een thermische breuk veroorzaken!

Zit er garantie op de folie?

Onze folies zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit en bedoeld voor professioneel gebruik. De folies zijn uitgebreid getest en blijven 5 jaar tot gedurende de levensduur van de auto goed en mooi, afhankelijk van de serie folie.

Kan ik een handleiding bij de folie ontvangen?

Speciaal voor de particuliere gebruikers hebben wij handleidingen gemaakt. Hiermee kunnen wij u aardig op weg helpen uw eigen ruiten te tinten. Wilt u deze erbij ontvangen? Geef dit aan in de opmerkingen bij uw bestelling!

Wat is het verschil tussen Non-reflective, High performance en Ceramic?

Non-Reflective is het de meest gekozen folie onder particuliere gebruikers. Deze folie is kleurstabiel en bevat geen metalen waardoor er geen storing op kan treden op signalen in de auto. De folie is niet reflecterend en heeft een normale warmtewering. De folie is makkelijk vervormbaar en prettig in gebruik.

High Performance folie is samen gesteld uit metalen deeltjes en is hierdoor meer warmtewerend dan de Non reflective folie en is nog kleurstabieler. De folie heeft een reflecterende uitstraling en wordt vooral door professionele installateurs toegepast. Kan signalen storen indien op alle ruiten geïnstalleerd.

Ceramic ofwel Keramisch is een zeer hoge warmtewerende folie en beschikt over uitstekende eigenschappen wat betreft uitstraling en levensduur. De folie bestaat uit kleine keramische deeltjes.

Staat uw vraag er niet tussen?