Over ons

Raamfolie

 Wij hebben ons eigen merk raamfolie “Tintworks Professional Window films” op de markt gebracht uit onze passie voor het vak “blinderen”. Een goede kwaliteit auto raamfolie moet beschikken over de juiste eigenschappen om tot een mooi eindresultaat te komen en om jarenlang mee te gaan zonder dat het vervangen dient te worden.

 

tintworks

Specialisten

Wij weten als geen ander waar je tegen aan kan lopen bij het installeren van raamfolie op bijvoorbeeld bolle ruiten van auto’s, rolruiten of bijvoorbeeld grote ramen van huizen of kantoren. Onze specialisten staan klaar om jou van het juiste advies te voorzien en te helpen bij installatie. De kneepjes van het vak liggen niet altijd voor het oprapen. Bestel je raamfolie bij Tintworks, dan geven wij jou met plezier de service die je nodig hebt. Meer weten over onze Non Reflective serie of High Performance serie auto raamfolie? Ook hier kunnen wij je perfect in adviseren!

Service

Wij staan dagelijks klaar om de beste service leveren wat mogelijk is. Dit is een doel van onze shop en iets waar wij ons in willen onderscheiden van de overige shops. Service staan bij ons zeer hoog in het vaandel! Professionele kwaliteit voor een eerlijke prijs in combinatie met de beste service, wie wil dat nou niet?!